menar såklart

oktober imorgon

jag kan inte skilja på

såpp, nu har jag varit och lämnat julia på flyget och såklart kom solen och värmen nu när hon åker.. kunde man ju gett sig fan på. just nu sitter jag i alla fall och äter pippimacka och dricker juice vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, inget speciellt förmodligen. laga mat och kolla på idol för ovanlighetens skull gissar jag.. förövrigt har jag varit tillbaka i två veckor nu, känns både snabbt och verkligen inte. att ha något att se fram emot, så som att julia skulle komma ner hjälper verkligen för att få tiden att gå fortare! så nu bara antar jag att tiden kommer börja kännas mycket längre och tråkigare eftersom jag inte har något exakt inplanerat. imorgon är det november och idag är det tjugo grader. det känns helt okej. så aa hejdå.

jag har sett klart alla sex säsonger av desperate housewives och nu ska jag börja på oc, sen vet jag inte vad jag ska se. bara så alla vet det också.
hejrå


28 sept

jullibulli är här nu, hon ligger i sängen bredvid mig och läser lasermannen. vi har nyss kollat på lite sällskap och idol, druckit te och ätit belgiska chockladpraliner! det var smask. och nu ska vi sova snart, vi ska upp tidigt och ut i skogen och sen vidare till stallet osv. he rullä på.

utöver det känns det just förtillfället tungt.. men ja, så ere väl.
hejhopp

+

nu åker jag till flygplatsen! efter en morgon med bl.a utskällning från skogsvakt..

tju

idag är det riktigt rått här! uhhh vad jobbigt det var att behöva gå ut med hundarna i morse, det spöregnade och var svinkallt. men det hindrar inte dom. så när jag kom hem sen tog jag ett bad, så. skönt. var som en isbit typ. och imorgon kommer julia, har städat och tvättat och hela köret så hon inte ska dö av någon katt eller hund eller häst eller damm för den delen. så jag ska åka och hämta henne imorgon vid tolv, om jag lyckas komma dit.. hoppas på att det blir lite finare väder nu när hon kommer! så vi slipper frysa när vi är ute. ska bli skönt att inte vara ensam hela tiden. bra skit. hejrå


lysmelk

skulle göra mycket för lite lysmelk

fredag idag

vilket betyder, absolut ingenting. ligger och degar med cleo och nora nu. ska snart gå i väg och göra lite mat, om jag känner för det senare kanske jag går iväg och köper glass till idol. ungefär så, hejrå

all. the. time.

när katten är borta dansar råttorna på bordet...

IDAG BLIR MIN FINASTE ALICE FYRA ÅR!


mmmmmm

idag skulle jag gå upp sju var det sagt, så när jag vaknade hörde jag ingen annan så då la jag mig igen. så vaknade jag typ vid åtta och tänkte nehe jag skulle visst inte upp idag. sen nu kom marie in och sa att jag inte behövde gå upp för hon skulle borta och bla bla bla. med det vill jag säga att det blir aldrig aldrig aldrig någonsin som det är tänkt i detta hus. senare är det i alla fall tänkt att vi ska åka och handla och träna. får se hur det blir med det då..



'

idag mår jag inte så bra. har bara legat inne hela dagen

18 sept

nu har vi varit ute i stallet hela dagen, eller fyra timmar iallafall. hur mysigt som helst var det där ute! var säkert femton hundar som sprang omking och hade det bra och typ trettio hästar två getter och världens tjockaste lilla gris. sen råkade jag köra över en duva på vägen dit, det var inte så himla roligt.. men men shit happens. marie har tydligen bara kvar sin tjänst i afghanistan till sista november och har ledighet att ta ut innan det, vet inte vad det innebär för min del men det var ny information iallafall. daniel går på sin skola ute i mol och har det tydligen jättebra och trivs och sådär och hannah har också fått börja ny klass och det verkar vara bra för henne också och hon har fått ta ut tandställningen efter fem år också.. vilken jävla lycka! IAF så tog jag lite kort idag på allt det fina för att visa, så hade vi värsta exemplariskt väder också jätttee soligt och varmt och skönt. satt fint.










det var det, hejrå.

BACK TO (empire states of) BRUSSELS

aaaaaha då är jag tillbaka igen, ligger i sängen nu och det känns nästan som att jag inte har varit borta.. resan gick bra förutom att jag hade sån brutal ångest hela flygresan så det fanns inte. det var jobbigt. men det var mysigt att träffa hundarna igen dom blev så glada och jag också. lika kallt i bryssel som hemma också mindre skönt, och imorgon ska vi ut och hälsa på hästen som går på bete någonstans. blir säkert bra om jag har tillräckligt med kläder! eftersöker mitt belgiska simkort som tros ligga i säter, tack på förhand den som hittar det!!!!!!!!!!!!! nu ska jag sova är hur trött som helst efter alla resor. först åkte jag tåg, sen buss, sen flyg, sen buss, sen metro... puhuuu. och min ryggsäck sprack också. mindre bra. men ja godnatt'


mina hjärtan. älskar er mer än allt

förövrigt har belgien nå så otroligt överdrivet dåliga vägskyltar, testa aldrig.

marie kommer hem vilken sekund som helst nu. jag har packat det lilla jag behöver, så ska bara prata lite med henne om hur allt går och sen försöka sova. ska upp vid sju

hallå

jag ska bara ta mig igenom imorgon sen får jag åka hem ett tag, vet inte när jag ska åka tillbaka än. men blir hemma ett tag i alla fall. hur bra som helst. sen kommer jullan ner 27 sept också, ska bli skojsigt och inte ensamt! längtar iaf hem sjukt mycket nu. vill bara sätta mig på planet nu. behöver komma hem.

snart=lördag

ska bli så överdrivet superduper skönt att komma hem ett tag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


september

på fredag kommer marie hem.
daniel åker till disneyland idag och är borta tills lördag.
snart får jag åka hem lite.
sverige är fan det bästa landet i världen!

RSS 2.0