OKEJ SISTA!!

idag har jag kommit fram till att jag inte alls tycker att julkalendern är bra, jag stör mig på i princip allt.
mest stör jag mig på ingo som är dum i huvudet som ger all mat till pyret. fyfan störiga unge fattar du inte att det är ditt fel?!?!?! hoppas jag inte kollar på avsnittet imorgon, jag är bara arg när jag sitter och kollar. antingen var det bättre förr eller så är jag för gammal.. tror att det var bättre förr.. "förr"

ja med det sagt så, imorgon är min sista dag. wie/wierd eftersom jag ska åka har allt känts konstigt och vemodigt. men sen har det även hänt grejer som bara får mig att komma ihåg varför jag faktiskt slutar. så imorgon väntar sista skogspromenaden. ska testa mina allt för många plagg jag ska ha på mig på onsdag så jag ser att det ens är en möjlighet. ska städa ur allting ur rummet osv. ska bli skönt, även fast jag fått åka hem två gånger förut så har det ändå känts konstigt att vara hemma eftersom jag vetat om att det inte var för så länge. så det ska bli så skönt att kunna ta med mig allt hem och veta att jag inte ska tillbaka. alla fall inte för att jobba, åker mer än gärna tillbaka till bryssel för jag gillar staden jättemycket! så får vi se var jag hamnar här näst.. men nu avslutar jag bryssel kapitlet.

det var allt, hejdå.
vi ses inte mer min kära blogg. puss

*

jag ber till alla vädergudar att jag ska komma iväg på onsdag.
jag orkar verkligen inte bli fast. snälla sluta snöa.

jippie

även fast det är två veckor kvar så tänkte jag att jag skulle testa packa väskan idag, inte ha allt nedpackat hela tiden utan bara för att se om allt gick ner för jag befarade att det inte skulle gå. och det gjorde det verkligen inte.. men jag har testat pressa ned så mycket det bara går och då har jag ändå massa över, så jag får helt enkelt ha massvis med kläder på mig. looking forward to it..

gyllene knorren

bara för att jag ska visa att jag lever osv. har varit här nere en vecka igen, åker hem om tre. for ever
det har varit kallaste vintern på länge här nere so far, vi har haft -5 och fem centimeter snö så ingenting funkar i detta land för tillfället. fast det börjar väl ordna upp sig, men just nu regnar det rätt skapligt. så om det fryser på inatt blir det inte en trevlig historia imorgon eftersom vinterdäck inte existerar här borta. för övrigt känns det väldigt bra att vara här nere nu, oftast mysigt. har ständigt min följeslagare cleo hack i häl vad jag än gör och det är myspys. skönt att ingen förälder är hemma heller, slipper det kännas som jag är ivägen och gör fel hela tiden bara..

aa med detta ville jag bara säga att jag har det bra och att jag snart kommer hem. står inte på, börjar kännas konsigt och tråkigt till och med att jag ska flytta hem.. men det ska såklart bli skönt, så småning om när jag vet vad jag vill och sådär.

för övrigt bevittnade jag typ aa ett rån? igår. det var det sjukaste jag har varit med om har aldrig sett något liknande i hela mitt liv kanske i och med att jag bott i mini mini stad all my life. men alla fall, blev sjukt upprörd och rädd av det. inte så konstigt kanske.

MEN ALLEFALLE har inget mer att tillägga förutom att julkalendern är bra i år! heja heja

RSS 2.0